top of page

On la Creativitat es converteix en Realitat

PK Print, som especialistes en tècniques de marcatge d'alta qualitat perquè la teva marca ressalti amb total professionalitat. Si cerques roba personalitzada, articles promocionals o qualsevol altre suport publicitari, tenim les solucions més adequades per a tu. Descobriu com els nostres més de 30 anys d'experiència ens permet assessorar-vos aportant solucions sense complicacions.

En PK Print siempre estamos avanzando

Taller propi

Qualitat Garantida

En PK Print disponemos de taller propio para personalziar camisetas, sudaders, polos, chaquetas, tazas, llaveros, boligrafos

COPISTERIA · IMPREMTA · SEGELLS · IMPRESSIÓ ECO SOLVENT · SUBLIMACIÓ · VINIL TÈXTIL · DTG · DTF · BRODATS · SERIGRAFIA · TAMPOGRAFIA · GRAVAT LÀSER

Contacta amb nosaltres avui mateix per valorar les necessitats de comunicació i personalització. Som aquí per ajudar-te a destacar entre la competència.

Solicita tu presupuesto a PK Print
Logo PK Print

Per què triar-nos:

En PK Print siempre estamos avanzando

30 anys d'experiència

Som veritables experts en allò que fem. Des dels nostres inicis, hem treballat de manera constant per perfeccionar les nostres habilitats i oferir als nostres clients solucions professionals i sense complicacions.

Qualitat Garantida

En PK PRint personalziamos todo lo que tu empresa o negocio necesita

El nostre compromís inclou treballar de manera que la qualitat sigui el nostre referent, i alhora el dels nostres clients.

Implicació total

Cada projecte és únic, i ens impliquem al 100%. Des de la creativitat controlem tots els processos que garanteixen un resultat professional.

Lliurament Puntual

En PK Prin cumplimos con los plazos de entrega acordados

L'experiència ens permet anar-hi un pas endavant en els processos de producció i així poder complir els terminis de lliurament acordats.

Òptima Inversió

En PK Print trabajamos con precios ajustados sin bajar la calidad de nuestro trabajo

La relació preu-qualitat sempre és una màxima en tot projecte, per això també aportem solucions per obtenir resultats professionals amb costos controlats.

bottom of page